Under Construction

Voor de meeste baanwedstrijden buiten de competitie moet je vooraf inschrijven via atletiek.nu. Meestal moet je bij het inschrijven met iDeal. Bij competitiewedstrijden gaat het aanmelden via de trainer of de ploegleider.

Voor de meeste crossen en wegwedstrijden verloopt het inschrijven via inschrijven.nl. Geef bij de crossen altijd aan dat je bij SPRINT zit. Dan word je meegenomen in het crossklassement van Regio 13 Midden-Brabant. Ook op inschrijven.nl moet je meestal betalen met iDeal.

Staat de wedstrijd niet op 1 van de bovengenoemde sites dan kun je op de website van de organisatie informatie vinden over het inschrijven.

Bij sommige wedstrijden kun je  ter plaatse inschrijven en het inschrijfgeld betalen. Zorg dan dat je je licentienummer bij je heb. Zonder dat is deelname meestal niet mogelijk!

Licentienummer

Het licentienummer staat op de (digitale) Atletiekunie ledenpas die je per email toegezonden is. Het nummer staat ook vermeld op de digitale factuur die je ieder kwartaal per email ontvangt (Bondsnummer = licentienummer).

Inschrijven op Atletiek.nu

Voor inschrijven via atletiek.nu moet je inloggen en heb je een account nodig. Als je dit nog niet hebt, maak dat dan aan: www.atletiek.nu/register/. Zorg dat je je licentienummer van de Atletiekunie bij de hand hebt. Als je dit niet invult dan kan je bij een inschrijving voor een wedstrijd geweigerd worden.