Inschrijven (geen competitiewedstrijd)

Behalve bij de baancompetitie kun je voor bijna alle baanwedstrijden inschrijven op op atletiek.nu. En bij de wegwedstrijden en de crossen is bijna altijd op inschrijven.nl. Als het anders is dan staat dat op de website van de organiserende vereniging.

Bijna bij alle baanwedstrijden moet je voorinschrijven. De kosten voor inschrijving moeten meestal direct door de atleet (of ouders) zelf betaald worden. Lukt het betalen niet, neem dan direct contact op met de wedstrijdorganisatie. Zonder betaling worden inschrijven vaak geweigerd.

Bij de crossen en de wegwedstrijden is voorinschrijven meestal niet verplicht. Maar het inschrijfgeld is wel lager bij voorinschrijving. 

Als je voor een wedstrijd inschrijft stuur dan altijd een e-mail naar je trainer, zodat hij/zij ook op de hoogte is van de inschrijving.

Voor het inschrijven heb je het licentienummer nodig dat staat op de Atletiekunie ledenpas. Het nummer staat ook vermeld op de factuur die automatisch per e-mail verzonden wordt door de ledenadministratie (bondsnummer = licentienummer).

Bij een aantal wedstrijden worden er PR’s gevraagd bij inschrijving. Het is dus van belang dat deze goed bijgehouden worden door de atleet en/of ouders.

Wat moet ik niet vergeten op een wedstrijddag?

  • je SPRINT clubtenue
  • je spikes (als je die hebt)
  • 4 speldjes voor het bevestigen van je startnummer
  • genoeg eten & drinken
  • en ook erg belangrijk: je goede humeur!