Gezamenlijk proberen we het hele jaar door activiteiten te organiseren voor alle jeugd zoals:

BOSSPEL

Voornamelijk voor de mini’s een pupillen en nu ook uiteraard voor de kabouters. Leuk en makkelijk spel in het bos.

MINI-MAXI Meerkamp

Een uitdaging tussen atleet en 1 van de ouders/verzorgers of opa, oma, buurvrouw, broer of zus. Je gaat in 7 onderdelen de strijd en uit ervaring weten we dat iedereen altijd erg fanatiek is.

BEESTENBOEL OF JUNGLEFEEST

Meestal een paar weken na carnaval organiseren we voor de wat jongere kinderen een thema-avond. In 2017 was het thema Beestenboel en wat was iedereen weer prachtig verkleed als een dier. Tijdens de avond doen we wat spellen en er is altijd disco.
In 2018 was het thema Junglefeest: en het was een feest met alle kinderen verkleed als iemand of dier uit de jungle, we hadden een bingo en uiteraard disco.

SINTERKLAASFEEST

We hebben het geluk dat Sinterklaas toch ieder jaar weer een bezoekje wil brengen aan SPRINT, al heeft hij het nog zo druk. Hij heeft ook nog twee zwarte pieten bij zich. De pieten doen mee met de spelletjes die allemaal iets met het Sinterklaasfeest te maken hebben. Nou ja ze doen mee, die pieten, maar bakken er vaak niets van. Als Sinterklaas weer vertrekt ontvangen alle kinderen een klein kadootje en natuurlijk pepernoten.

SPRINT-KAMP

Altijd in het eerste weekend van de herfstvakantie organiseren we een kampweekend. Samen met de A-pupillen en D-junioren maken we er een geweldig weekend van vol met uitdagingen, weinig slapen, friet eten, kampvuur en natuurlijk het moordspel.

Het kamp heeft ook altijd een thema en alle spellen, van s’ morgens vroeg tot s ‘avonds laat, staan in het teken van het thema. Thema’s in de afgelopen jaren waren o.a. in 2017 het Jubileumkamp en het Boevenkamp in 2018. Andere thema’s waren: Expeditie Robinson, Survival, Hunger Games.

Meer weten?

Wil je meer weten over het JAC, de activiteiten of heb je zelf een leuk idee, stuur dan een mailtje naar secretariaat@avsprint.nl (Petra Kwerreveld).

De commissie

  • Ilse van Gelder : al jarenlang penningmeester en inzetbaar voor alle facilitaire zaken
  • Anne Huijsmans : zij schrijft alles op tijdens de vergaderingen en is ook jeugd-trainster
  • Inge van Gelder : al jarenlang lid van het JAC en jeugd-trainster
  • Maarten van Gils : nieuw lid van het JAC en trainer
  • Amber vd Sijde : nieuw lid en trainster
  • Martijn van Gelder : ook hij is al langere tijd lid van het JAC en jeugd-trainer
  • Shirley de Jonge : nieuw lid van het JAC en is moeder van een SPRINT-atleetje
  • Linda Castelijns : lid van het JAC en verzorgt o.a. al het eten tijdens kampweekend
  • Petra Kwerreveld : voorzitter JAC en werkzaam op het secretariaat SPRINT