Reacties

Vakantietrainingen Pupillen en CD-junioren — 2 reacties

  1. Dag, mijn dochter Julia (12 jaar geboren 18 september 2009) houdt van rennen. Ze zit nog niet op atletiek maar ze wil graag meetrainen om te kijken of het wat is. Ze is fanatiek (haalde laatst op school een 10 voor een 18 jarige bij de coopertest). Wat zou je adviseren? Ik weet namelijk niets van atletiek en hoe het werkt.

    • Hallo, ik zou gewoon haar gezellig na de zomervakantie laten proeftrainen bij de D-junioren. Ze starten op woensdag om 18.45 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

O.a. in verband met de privacy worden alle reacties gemodereerd. Dit wordt gedaan door vrijwilligers. Deze doen dit naast hun werk en/of andere bezigheden. Hierdoor kan het gebeuren dat het even duurt voordat een reactie wordt toegelaten.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>