Reacties

Uitslagen Clubindoor 2013 — 1 reactie

  1. Beste mensen, let op! Tijdens de indoor is het mis gegaan met de puntentelling van de MPA 2e jaars. Het computerprogramma bleek niet goed te werken (ontbrekende puntentelling en 1000 meter in de uitslag opgenomen ipv de 600 meter). Gevolg hiervan was een volledig onjuiste uitslag. Handmatig hebben we de uitslag kunnen corrigeren. De uitslag die nu opgenomen is op de site is echter wederom die eerste niet kloppende uitslag. Kan deze uitslag in het bestand gecorrigeerd worden?!
    met vriendelijke groet,
    Jan van Doorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

O.a. in verband met de privacy worden alle reacties gemodereerd. Dit wordt gedaan door vrijwilligers. Deze doen dit naast hun werk en/of andere bezigheden. Hierdoor kan het gebeuren dat het even duurt voordat een reactie wordt toegelaten.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>